Stinius fortsetter fremgangen, og kjører bedre og bedre!


Pressemelding, Stinius Viking.

"4. og 5. runde i Scandinavian Open ble i helgen kjørt på Karlskoga (S).

Stinius fortsetter å kjøre meget bra, og utvikler seg positivt! Stinius tok en 2. og en 3. plass i helgen, bak Jesper Pellijeff, Honda (S) på lørdag, og bak VM fører Christoffer Bergman, Yamaha R6.(S) og Pellijeff på søndag. Gratulerer Christoffer og Jesper.

Stinius sine rundetider, ble stort sett bedre og bedre, og Stinius sin beste tid var 1.06.1, som var nøyaktig 1.sek bak C.Bergmann. Team Yamaha R6 ble da nr 2. i årets Scandinavian Open. Teamet er fornøyde, og glade over pilotens glede ved å kjøre roadracing igjen. Karlskoga-banen har fått ny asfalt, og var nå en stor glede å kjøre på!

Neste løp nå er NM finale i Mo i Rana 10-13. august. (2 løp). Vi leder NM med 10 poeng.

Takk til alle som følger oss, og til våre samarbeidspartnere! Tusen takk også til Jørgen Johnsen og Thomas Siren for (som vanlig) utmerket mekaniker arbeid! Takk også til Christoffer Bergmann for coaching og tips, og din velvilje til å hjelpe til. STORT"

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg