MV Agusta i havn finansielt


Italienske MV Agusta har sikret seg nødvendig kapital ved å inngå en avtale med ComSar Invest, et selskap som eies av Black Ocean Group som i sin tur eies av den russiske milliardæren Timur Sardarov. Avtalen setter MV Agusta i stand til å kjøpe tilbake de 25 % av aksjene som Mercedes AMG sitter på.

Ingen detaljer er sluppet, men det har lekket ut at MV også har fått nok kapital til å sluttføre refinansieringsplanen med sine kreditorer og opprette en ny og mer fokusert forretningsplan med tanke på nye modeller og produksjon. I følge en pressemelding fra MV Agusta skal et flertall av kreditorene ha akseptert løsningen.

MV Agusta Holding vil nå bli eneeier av MV Agusta Motor S.p.A, den delen av selskapet som fokuserer på produksjon. Dette selskapet er atskilt fra design- og racingavdelingene. GC Holding, som eies av MVs direktør Giovanni Castiglioni, får flertall av aksjene i MV Agusta Motor Holding, mens ComSar får en sterk minoritetspost – antatt å være 49 %.

Det er å håpe at MV Agusta, med en såpass tung investor, nå kan konsentrere seg om det de kan, nemlig å lage motorsykler.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.