Dobblet seier på Karlskoga


Pressemelding, Plassen Roadracing Team.

Foto: Yngvar Brekke.

"Ole Bjørn kjørte i helgen inn til dobbeltseier i helgens løp på Karlskoga Motorstadion. Runden var en kombinert runde med NM og første av to helger i Nordisk Mesterksap.

Teamet har ikke vært på Karlskoga siden 2014, og banen har fått en liten endring og en betydelig oppdatering på afsalt. Dette er tradisjonelt en bane Ole Bjørn har hatt ett lite "hat" forhold til, men etter seks førsteplasser på rad i Superbike, kan man kanskje revurdere det. På lørdagens kvalifisering kjørte Ole Bjørn under gjeldende banerekord og tok pole position med nesten 2 sekunder.

Løp 1, som gikk over 16 runder på lørdag, ledet han fra start til mål, og var ca. 6 sekunder foran svenske Joachim Lindhart i mål. Teamet var ikke helt fornøyd med hvordan sykkel oppførte seg og gjorde en del endringer innenfor løp 2 på søndag.

Dette resulterte i en sykkel som funket bedre og seiersmarginen på søndag var hele 15 sekunder, til tross for at Ole Bjørn roet tempoet en del på slutten.

Etter en hektisk høst med kun kjøring på NM-rundene, får teamet nå en periode med masse muligheter til å kjøre sykkel. Noe vi håper på skal gi oss litt mer fart i de kommende runder.

Neste løp er på Mo i Rana 11.–13. august. Da er også Jesper Jeppesen tilbake. Teamet ser frem til å kjøre på denne fantastsiske banen igjen.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg