To seiere av to mulige på Karlskoga


Pressemelding, Stinius Viking Racing:

"SEIER i NM-runden på Karlskoga lørdag! (Løp 5 av totalt 8)

Stinius startet fra pole position i dagens løp, etter å ha vært raskest på kvalifiseringen. Trym Transeth Johansen ble nr 2, og Jimmy Gällros (S) ble nr 3. Men, sant skal være sant, og det er at Jesper Pellijef var først over målstreken, men kjørte uten å være tellende i det Norske mesterskapet.

Yamaha R6'n går som ei kule! Tusen takk til våre samarbeidspartnere, og ikke minst til våre mekanikere Jørgen Johnsen og Thomas Siren som alltid gjør en råbra jobb!

SEIER også i dag! (Søndag) Stinius startet dagens løp (NM /SO runde Karlskoga) fra tredje startposisjon. Løpet skulle være på 20 runder. Jesper Pellijeff (S) hadde pole, og er nr. en inn i første sving, fulgt av Philip Johansson (S) og Stinius nr 3. Stinius kommer seg forbi Johansson og Stinius og Pellijeff stikker i fra resten av feltet. På runde 12 blir det dessverre rødflagg, og løpet stoppes.

Ny start / nytt løp, nå avkortet til 11 runder Pelijeff, tar ledelsen foran Stinius, og holder denne til mål, og er ca. 4 sek foran Stinius i mål, med Johansson på 3, Jimmy Gällros (S) på 4, Joel Rydergren (S) 5, og Trym Transeth Johansen på 6.

Dessverre blir Pelijeff strøket av NM listen, (så alle rykket en plass opp) da hans MC ikke var i følge norskt reglement, og dermed ble det seier også i dag på Team Yamaha R6 Norway og Stinius. Kjedelig for Pelijeff som er både en god kompis og en meget dyktig fører!

Uoffisielt: Nå leder vi NM med 10 poeng, og to NM runder gjenstår. Kommende weekend kjører vi nye løp på Karlskoga. Da fortsetter serien Scandinavian Open.

Takk til Solør MC klubb som arrangør, og alle som stiller opp og jobber gratis for at vi skal få kjørt!

Stor takk også til våre samarbeidspartnere som gjør dette mulig, og takk til alle som følger oss!"

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg