To palleplasser til Flathaug


Pressemelding, Team Flathaug Racing:

Foto: Yngvar Brekke.

"I helgen har Team Flathaug Racing vært på Karlskoga Motorstadion for å kjøre den tredje helgen i NM i Superbike. Denne helgen ble fritreningene brukt som kvalifisering for løpet på lørdag. Til tross for at Henning ikke hadde vært på denne banen med Superbike før, fant han fort en god rytme og kvalifiserte seg til tredje startspor. Det ble også kjørt en kvalifisering på lørdag som skulle gjelde for løpet på søndagen, også på denne kjørte Henning inn til tredje startspor. Løpet på lørdagen tok Henning en god start, men måtte gjøre en unnamanøver og kjøre på innsiden av banen for å unngå en kollisjon med en annen fører. Han ble så liggende tett i ryggen på andreplassen store deler av løpet, men måtte gi slipp etter at han gjorde noen feil underveis. Henning kjørte inn til en ensom tredjeplass med sju sekunder ned til fjerdemann. På søndagens løp tok Henning nok en god start og var mer bestemt inn i første sving, og bremset seg opp til andreplass. Han prøvde alt for å henge seg på Ole Bjørn Plassen som var i tet for å skape en luke. Henning holdt følge de første tre-fire rundene og satte personlig bestetid og klarte å skape en luke ned til tredjemann, som han kontrollerte inn til mål. Ole bjørn Plassen var det ikke noe å gjøre med, som vant begge løpene overlegent. Team Flathaug Racing er veldig fornøyde med helgens innsats, og med en andre- og tredjeplass ligger Henning som nummer to sammenlagt i NM i Superbike. Kjøringen er derimot ikke over og vi blir igjen på Karlskoga for å kjøre Scandinavian open, som er en serie som består av NM helgen, ett løp på onsdag og to løp neste helg. Med vennlig hilsen, Team Flathaug Racing"

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg