Ny Indian Scout Bobber for 2018


Indian har akkurat vist frem sin nye Scout Bobber, en minimalistisk, lav og mørk utgave av forgjengeren. Utseendet hinter om muskler. Det er en sånn sykkel som spruter sand fra bakhjulet i øynene på deg og deretter stikker av med dama di. Sies det …

Under lanseringen ble ordet “badass” brukt til overmål. Men i rettferdighetens navn: Det er til en viss grad riktig. Sykkelen er visuelt tøff og har et klart customlook, noe som er beregnet på å tiltrekke seg yngre kjøpere.

Den nye Scout Bobber har sort som fargetema. Fra de nye aluhjulene til lykten. Alt er holdt i sort. Ramme, eksosanlegg, styre, speilene på styreendene, instrumentene – sort er tingen! Som Rolling Stones sang på 60-tallet (og fremdeles gjør): "Paint it black." Designerne hos Indian må ha hatt den gående over høyttalerne kontinuerlig.

I tråd med mindre-er-mer-temaet har sykkelen fått en integrert baklykt som har bremselys, baklys og blinklys i en enhet. Logoen på tanken er også ny. Store, kraftige bokstaver forkynner hva det dreier seg om, uten antydning til likhet med den klassiske Indian logoen.

Fram- og bakskjermene er avkortet, som de skal være på en Bobber, og fjæringsveien bak er redusert fra 7,5 til 5 cm. Styret sitter snaue 40 mm nærmere føreren, og fothvilerne er flyttet 40 mm bakover. Indian sier at disse endringene gjør sykkelen mer sportslig å kjøre. Setehøyden er 650 mm.

Nå er det ikke slik at alt er svart når det gjelder den nye Scout Bobber. I tillegg til Thunder Black leveres den også i Star Silver Smoke, Bronze Smoke og Indian Motorcycle Red. Toppversjonen er Thunder Black Smoke. Det kan være verd å nevne at på Indianerspråk er Smoke det samme som matt.

Uansett – tøff er den og definitivt ungdommelig.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg