Spennende samarbeid mellom Hitachi Automotive Systems og Honda


Pressemelding fra Honda Europe (oversatt og forkortet): "Hitachi Automotive Systems og Honda etablerer et fellesforetak for utvikling av motorer til elektroniske kjøretøy. Tokyo, 3. juli 2017. Hitachi Automotive Systems, Ltd. og Honda Motor Co., Ltd. har i dag offentliggjort etableringen av et fellesforetak som skal utvikle, produsere og selge motorer til bruk i elektroniske kjøretøy. Dette skal skje i lokalene til Hitachi Automotive Systems i Hitachinaka-shi, Ibaraki Prefecture. Som annonsert den 7. februar i år, har de to selskapene har holdt diskusjoner ut fra en intensjonsavtale signer 3. februar. 24. mars ble partene enige om å danne et fellesforetak og gjorde så forberedelser sammen før dette nye foretaket ble startet."

Med tanke på Honda sin posisjon i motorsykkelmarkedet er det ikke utenkelig at dette nye selskapet vil finne på å også utvikle elektroniske motorer til bruk i el-motorsykler. Startkapitalen er i alle fall ikke til å forakte, Honda og Hitachi har tilsammen spyttet inn 2,5 milliarder yen i kapital, i tillegg til å garantere for ytterligere 2,5 milliarder yen i "reservekapital". Vi følger spent med!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg