Opplev Himalaya på MC i høst!


Pressemelding, Indian Adventures: "Forleng MC-sesongen utover høsten med reiser utenom det vanlige! Vi kjører både i det indiske Himalaya og i Nepal. Vi har fremdeles noen plasser igjen! 1. Oktober: "Det beste av Himalaya på MC." Vi tar deg med til et av Himalyas vakreste områder, der du får kjøre klassisk Royal Enfield på fantastiske fjellveier med utsikt til fjelltopper på 7–8000 moh. Du kjører gjennom små, eksotiske landsbyer, gjennom jungel, opp gjennom trappetrinnsåser og langs brusende elver. Vi rir opp på en fjelltopp en tidlig morgen med panoraramautsikt over Himalayas høyeste fjell. Og overnatter ved Ganges bredd på hvite sandstrender. På denne turen kan man kjøre to på sykkelen. Les mer her.

2. November: "Mt. Everest view tour". Reiselederne Jim og Åshild Lindquist har bodd i Nepal et halvt år og funnet det de mener er de beste MC-veiene landet har å by på. Vi kjører motorsykkel så nær opp til Mt. Everest vi kan komme, og ser dette enorme fjellet fra flere utkikkspunkter. Dette er en tur for deg som vil oppleve det eksotiske Nepal, kombinert med herlig MC-kjøring i et land der du også får se verdens høyeste fjell, ville dyr i en av landets nasjonalparker, møte nye mennersker og en ny kultur. Her kan man også kjøre to på sykkelen. Les mer om turen her. Du kan også gjerne ringe oss på 48022335 eller 92265333. Velkommen med på et eventyr for livet! Reisehilsener, Jim og Knut

Indian Adventures, din India- og Himalayaekspert."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg