Alder ingen hindring


Evigunge Valentino Rossi har bekreftet at dersom han fremdeles er konkurransedyktig, kommer ham til å fortsette i MotoGP også etter 2018. Rossi er for tiden 38 år og er inne i sin 21. sesong med seire. Nyheten vil gjøre millioner av fans lykkelige, den vil gjøre Yamaha lykkelig og ikke minst vil den gjøre DORNA glade. De vil uten tvil se med glede på at inntektsgrunnlaget kan være sikret nok en periode.

Rossi selv sier: «Da jeg tegnet nåværende kontrakt, tenkte jeg at det kanskje var den siste, men jeg var ikke sikker. Det avhenger av så mye, og jeg kommer til å bestemme meg i begynnelsen av 2018-sesongen. Men hvis jeg fremdeles har det som trenges for å vinne, kommer jeg til å fortsette.»

I et annet intervju sa Rossi at det koster enormt å holde seg på toppen, men følelsen det gir å passere målstreken først, og de neste 5–6 timene etterpå, er det som gir ham motivasjon til å fortsette.

Når det gjelder årets sesong mener han at det er en rimelig god sjanse til å sikre seg sin tittel nr 10: «I fjorårets sesong var det 9 forskjellige løpsvinnere – årets har allerede 5. Det betyr at nøkkelen til tittelen er å vinne når det er mulig – når sykkel og dekk tillater det – men samtidig prøve å unngå å gjøre feil i de vanskelige weekendene».

Vi kan bare slutte oss til de glade og ønske den forbløffende italieneren lykke til i jakten på nr. 10 – og kanskje overgå Giacomo Agostinis seiersrekke på 122. Rossi ligger «bare» 7 bak med sine 115.

Skal vi tippe på tittel nr. 11 i 2020 …?

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg