RESPEKT!!


Årets Hollands TT på Assen ble en dramatisk affære, hvor været og Valentino Rossi spilte hovedrollene. Resultatlisten viser med all ønskelig tydelighet at været hadde avgjørende innflytelse. Det er ikke ofte Danilo Petrucci legger beslag på en andreplass, og enda mer sjeldent at Karel Abraham kommer på syvende. Men – takk og lov. Det er slikt som gjør at MotoGP er spennende. I hvert fall i år!

Men bortsett fra været og uventede plasseringer: Vi har aldri lagt skjul på vår begeistring for Valentino Rossi, og seieren på Assen viser at den aldrende herren fremdeles vil ha et ord med i laget: Seieren på Assen er den 115. seieren Vale har halt i land i VM-serien, og det er mer enn 20 år siden han tok den første! Det gjør ham til den føreren som har lengst tid mellom den første og den foreløpig siste seieren, og det bidrar ytterligere til at han befester stillingen som The GOAT (Greatest OF All Time!)

Det er i grunnen bare en ting å si om den tilnærmet udødelige italieneren:

RESPEKT!!

Foto: Ingvild Bolme.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.