Ducati viser ny 1200 Multistrada Enduro Pro


I løpet av de senere årene har Multistrada gjennomgått en gradvis utvikling fra voluminøs sportstourer til troverdig adventuresykkel. Og nå tar den nok et steg I retning offroad.

Den nye 1200 Enduro Pro bygger på Multistrada Enduro og er, ifølge Ducati: "Designet med tanke på førere som har et sterkt ønske om å kjøre offroad og utforske …". Nå er vel ikke det noe nytt, og enten en liker det eller ikke, så er utseendet en vesentlig del av adventurepakken. Nettopp der finner en mange av de største endringene på Enduro Pro.

Sykkelen er lakkert i sandfarge som videreføres i det tofargede setet. For å sikre at sykkelen fremdeles ser noenlunde slank ut, er bakrammen, clutch og generatordekslene lakkert i sort. For å understrekke rally-utseendet, og ikke minst sørge for at føreren har fri sikt forover, er vindskjermen lav.

Pirelli Scorpion Rally dekk øker fristelsen til å få løst terreng under hjulene, og dersom entusiasmen fører til krasj, er det montert et sett Touratech veltebøyler for å ta støyten. Ingen Ducati er Ducati uten et markant lydbilde, og lydpotte fra Termignoni sørger for det.

Resten av sykkelen er identisk med Enduro-modellen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.