Trofeer til Ducati


Ducati har vunnet to trofeer i årets Concorso d’Eleganza Villa d’Este ved Comosjøen i Italia.

Den Scrambler-baserte konseptmaskinen Café Racer, laget av Ducati Design Centre, sikret seg førsteplass for «Motorcycle design- concept bike and new prototypes» kategorien og sikret seg også Villa Erbe publikumsprisen. Sykkelen utmerker seg med en mengde aluminiumsdeler som fremhever de mekaniske delene i den originale Scrambler. LED hovedlyset er med og hever inntrykket, det samme gjelder eikehjulene, eksosanlegget og det håndsydde setet.

Ducati deltok også med en annen sykkel basert på Scrambler Desert Sled, og den sikret seg en tredjeplass i samme kategori. Sjefen for Ducati Design Centre utrykker stor tilfredshet med resultatet og påpeker at de andre deltakerne holdt meget høy standard og at han er stolt av sine medarbeideres innsats.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg