Evel Knievel får eget museum


Det var på høy tid! Når verden først har fostret en villmann av Evel Knievels kaliber, er det bare rett og rimelig at han får sitt eget museum. Du finner det i Topeka i Kansas, og bygningen er på ca. 1200 m2 med en prislapp på 5 millioner USD.

Museet viser selvfølgelig alt som har med Knievels tyngdekrafttrossende stunts å gjøre, inkludert Caesars Palace, Wembley og Snake River Canyon. Der er også rikelig med memorabilia – inkludert hjelmer, skinndresser, motorsykler og en restaurert «Big Red» semitrailer bobil. Mange av de utstilte gjenstandene er utlånt av fans.

Museet kan også by på et virtuell-virkelighet-motorsykkelhopp og mengder av interaktive utstillinger som gir publikum innblikk i heltens mange benbrudd og andre skader (!). En annen del av utstillingen lar publikum planlegge sine egne hopp, og man kan da legge inn variabler som hastighet, rampevinkel, lengde på tilløp og hindringer – inkludert et basseng med haier.

Derfor – hvis du tilfeldigvis eller med overlegg skulle befinne deg i Topeka, er det en selvfølge å besøke det nyåpnede museum. Om ikke annet for å se hvordan et menneske risikerer alt for berømmelse og penger…

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg