deBolex Engineering Thruxton R


Calum Pryce-Tidd fra deBolex Engineering benyttet The Bike Shed til å vise frem sin versjon av Triumphs vakre Thruxton R. På spørsmål om hva customjobben innebar var svaret: Bare strippet den ned til vi kun hadde motor og ramme og så laget nye karrosserideler…».

Geometrien ble ansett som god, så den forble urørt, men gaffelen har fått ny innmat fra Maxton. Bakdemperne er også Maxton og de digre bremsene er – nær sagt selvfølgelig – fra Brembo. Deretter laget de nye karrosserideler, bensintank i aluminium, ny bukspoiler, ny radiator, custom sete og setedeksel samt nytt eksosanlegg. Forresten – hjulene ble også pyntet litt på. Hittil har jobben tatt fire måneder, men fremdeles mangler nytt elektrisk anlegg som inkluderer ny ECU. Sykkelen får også quickshifter og flere motormappinger, så alt taler for at den kommer til å gå like bra som den ser ut!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg