deBolex Engineering Thruxton R


Calum Pryce-Tidd fra deBolex Engineering benyttet The Bike Shed til å vise frem sin versjon av Triumphs vakre Thruxton R. På spørsmål om hva customjobben innebar var svaret: Bare strippet den ned til vi kun hadde motor og ramme og så laget nye karrosserideler…».

Geometrien ble ansett som god, så den forble urørt, men gaffelen har fått ny innmat fra Maxton. Bakdemperne er også Maxton og de digre bremsene er – nær sagt selvfølgelig – fra Brembo. Deretter laget de nye karrosserideler, bensintank i aluminium, ny bukspoiler, ny radiator, custom sete og setedeksel samt nytt eksosanlegg. Forresten – hjulene ble også pyntet litt på. Hittil har jobben tatt fire måneder, men fremdeles mangler nytt elektrisk anlegg som inkluderer ny ECU. Sykkelen får også quickshifter og flere motormappinger, så alt taler for at den kommer til å gå like bra som den ser ut!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg