BMW Concept Link – 0 utslipp, 0 moro?


BMW hevder ubeskjedent at de har gjenoppfunnet begrepet «urban mobilitet» med denne konseptmaskinen. BMW har en blandet historikk når et gjelder konseptmaskiner. Noen blir produksjonssykler ganske kjapt, andre glir inn i glemselen i rekken av ufullførte prosjekter.

Concept Link er en elektrisk scooter som henter inspirasjon fra den selvbalanserende Vision Next 100. Motoren er en kompakt elektromotor, og batteriet er en stor, flat pakke som er plassert under gulvet. Dette gjør at BMW kan gi scooteren et særpreget utseende og i tillegg holde tyngdepunktet superlavt. Lakken er sølv og matt sort.

Edgar Heinrich, sjef for Design BMW Motorrad sier: "BMW Concept Link har en tidløs og minimalistisk stil som er mer enn et konsept – den er et symbol på en ny tid." Den lave høyden gjør at det er lett å stige av og på, og elektromotoren gir kjapp akselerasjon. Scooteren er også utstyrt med finesser som revers, sete som kan justeres fra sportslig enseter til en komfortabel benk for to personer, samt et bagasjerom med elektronisk betjent luke.

Det er nesten en selvfølge at scooteren er proppfull av elektronikk og har en dobbeltfunksjon som motorsykkel og kommunikasjonssenter. Den kan synkroniseres med dine forskjellige online kontorer, finne ut hvor du er, hvor du skal og kjappeste rute dit – alt mens den spiller passende musikk. Instrumentpanelet er erstattet av et Heads-up display, og i tillegg er det et touchsensitivt display som kan skreddersys dine behov – det samme gjelder bryterne på styret.

Så kan man spørre seg: Er dette av det gode? Trenger vi virkelig en maskin som vet hvor vi er, hvor vi skal og hvordan vi skal komme dit raskest mulig? Det kan virke som om BMW har tatt første steg på veien til å designe gleden, impulsiviteten og en stor del av friheten ut av kjøringen. Det tjener dem ikke til ære.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.