Ned- og oppturer for Genette


Pressemelding fra Genette811 Mediacrew (utdrag): "Etter en særdeles tung andre VM-runde i Trentino , Italia, hvor lite og ingenting stemte, begynte også en mental nedtur for Genette. Hun har hatt problemer med å få ting på plass, og har brukt mye tid på å bearbeide dette med sine trenere, både på den motocross tekniske siden og med sin mentaltrener fra Olympiatoppen. Vi ser nå at vi har en positiv utvikling og arbeider videre mot neste VM-runde i Frankrike.

Positiv utvikling! Andre runde i det Svenske Mesterskapet i Uppsala, var et av de løpene som fortalte oss at vi er i ferd med å jobbe oss litt tilbake til der vi håper å kunne stabilisere oss denne sesongen. Med mange deltagere med VM-status på startstreken, ble en 3. plass en bekreftelse på at vi ikke er satt helt på sidelinjen. Genette ligger nå som nr 3 sammenlagt i det Svenske Mesterskapet 2017.

Debuterte i Roadracing Roadracingmiljøet i Solør Motorsykkelklubb, med Roy Øwre i spissen, inviterte Genette til en uforglemmelig helg på en illsint roadracing sykkel. Med særdeles dyktige trenere ble læringskurven brattere og brattere ettersom dagene gikk, noe som resulterte i en lisens i grenen roadracing.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg