Ned- og oppturer for Genette


Pressemelding fra Genette811 Mediacrew (utdrag): "Etter en særdeles tung andre VM-runde i Trentino , Italia, hvor lite og ingenting stemte, begynte også en mental nedtur for Genette. Hun har hatt problemer med å få ting på plass, og har brukt mye tid på å bearbeide dette med sine trenere, både på den motocross tekniske siden og med sin mentaltrener fra Olympiatoppen. Vi ser nå at vi har en positiv utvikling og arbeider videre mot neste VM-runde i Frankrike.

Positiv utvikling! Andre runde i det Svenske Mesterskapet i Uppsala, var et av de løpene som fortalte oss at vi er i ferd med å jobbe oss litt tilbake til der vi håper å kunne stabilisere oss denne sesongen. Med mange deltagere med VM-status på startstreken, ble en 3. plass en bekreftelse på at vi ikke er satt helt på sidelinjen. Genette ligger nå som nr 3 sammenlagt i det Svenske Mesterskapet 2017.

Debuterte i Roadracing Roadracingmiljøet i Solør Motorsykkelklubb, med Roy Øwre i spissen, inviterte Genette til en uforglemmelig helg på en illsint roadracing sykkel. Med særdeles dyktige trenere ble læringskurven brattere og brattere ettersom dagene gikk, noe som resulterte i en lisens i grenen roadracing.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.