RIP Nicky Hayden


Mandag kom melding om at Nicky Hayden, verdensmester i Moto GP og fører for Hondas WSBK team, er død etter skader han pådro seg i en kollisjon med en bil mens han var ute på treningstur på tråsykkel. Nickys tilstand har vært kritisk helt siden ulykken, men i går ga han opp.

Nicky hadde en variert karriere: I tillegg til MotoGP tittel i 2006 gjorde han det sterkt i AMA Pro flat track i de tidlige årene av karrieren, og han gjorde seg også bemerket i både AMA Superbike og i WSBK for Red Bull Honda.

Nicky Hayden var en av de uhyre få førerne som alle likte, enten de var mekanikere, teamkamerater, konkurrenter eller publikum. Han var faktisk unik i det at han ikke skaffet seg en eneste fiende i MotoGP – et miljø som normalt ikke er kjent for vennskapelighet. Kentucky Kid, som han var kjent som, var utadvendt og inkluderende og elsket å snakke med sine fans – bestandig med tid til å skrive en autograf eller posere for en selfie. Nicky Hayden ble 35 år gammel. Haydens død har ført til en strøm av kondolanser fra hele verden og vi slutter oss til det. Vi har mistet en av de store.

Rest in Peace.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.