BIKE FEST: Vårmønstring for motorsykler i Trondheim på søndag

19.05.2017

 

Pressemelding fra Biker Journalen:

 

"Søndag 21. mai er det igjen klart for en storstilt vårmønstring for motorsykler i Trondheim. Arrangementet, som går under navnet Bike Fest, arrangeres for 13. år på rad i et naturskjønt parkområde ved Trondheim Spektrum på Øya.

 

Vårmønstringen er åpen for alle typer motorsykler, og alle motorsyklister er invitert til å delta. Bike Fest arrangeres av motorsykkelbladet Biker Journalen, og målet er å få flest mulig motorsykler ut på veien.

 

– Bike Fest er et populært arrangement på våren, og mange er glade for et felles arrangement hvor man kan kose seg blant hundrevis av motorsykler, studere årets nyheter på motorsykkelfronten, høre på god musikk, prate med kjente og i det hele tatt nyte den trønderske våren ute i friluft, forteller Morten Andersen. Han er redaktør i Biker Journalen og ser frem til en herlig dag med heftige motorsykler, chrome, lakk og lær, og det hele pakket inn i en god og positiv atmosfære. Arrangementet støttes av Norsk Motorcykkel Union (NMCU) som også vil holde appell fra scenen.

 

Ride-In Bike Show
På Bike Fest blir det en miks av alt fra originale perler til langgaflede choppere, custom, streetfightere, veteranmotorsykler og touring-motorsykler med både sidevogn og tilhenger. Det blir Ride-In Bike Show med premiering av motorsyklene i åtte klasser, og utvalgte vinnere går videre til finalen på Oslo Motor Show i oktober. Salgsboder hører med på Bike Fest, og det blir som vanlig utstilling av årets modeller fra flere leverandører. I tillegg blir det et eget felt med brukte motorsykler for salg, det blir pølser og brus og god musikk fra scenen.
 
Felleskjøring
Det arrangeres felleskjøring til Bike Fest fra flere steder, blant annet fra Børsa via Skaun til Ånøya og Buvika til Trondheim. Avgang kl.12 fra Børsa skole. I fjor stilte over hundre motorsykler på denne felleskjøringen inn til Bike Fest.
 
Sett av søndag 21. mai til en dag med motorsykler og gode venner! Bike Fest åpner klokken 10.
 
Info om program, Ride-In Bikeshow, felleskjøring etc. finner du på www.bikefest.no"

 

Trykk på bildet under for å se plakaten i stor størrelse.
 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.