BMW K100 Xaver – utrolig men sant!


Husker du K100 LT, den store touringbussen med massiv kåpe og diger vindskjerm, sidevesker og alt som hører til? OK, det var utgangspunktet for denne smått utrolige forvandlingen. Michael og Tom hos Titan Motorcycle Company brukte kreativitet og pågangsmot – resultatet er denne custom scrambleren.

Jobben var omfattende, og her er en liten oversikt: Bakrammen ble saget av og erstattet med en de laget selv som ga sykkelen riktig sitz. Sant å si ble sånn omtrent alt bak motoren byget om sammen med nye fester for demperen. Bakparten ble komplettert med et nytt sete i ekte lær med rutermønster sydd inn og en håndlaget bakstuss i børstet aluminium. Sykkelens høyde ble også justert for å gi rette utseende og få linjene til å flyte bedre.

Slankekuren K100 LTen ble utsatt for gjorde at den mistet 40 kg, noe som gjorde mye for å bede kjøreegenskapene. Elektronikken ble redusert til et minimum, og guttene satte inn en Motogadget m-unit til å håndtere det resterende. Ledningene til bryterne på styret går inni Tomasellistyret. Fronten er distinkt – et perforert håndlaget aluminiums deksel kapsler inn de doble LED frontlyktene og sørger for at sykkelen får et særpreget og lett gjenkjennelig look. Conti TKC80 dekk gjør ikke sykkelen mer diskret, de heller.

Og der er den altså: Tidligere touringlok – nå Scrambler med bra effekt og moment. Og vi bøyer oss nok en gang i beundring for hva som kan gjøres med kreativitet, pågangsmot og verktøy.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.