Red Bull Rookies hjelmer fra Schuberth


(Basert på pressemelding.)

Den tyske hjelmprodusenten Schuberth har inngått avtale om å levere hjelmer til samtlige førere i Red Bull Rookies Cup. Denne serien er interessant både fordi racingen er tett og til dels oppsiktsvekkende vill, dels fordi det er fremtidens MotoGP-førere som kjører der. Det kan være litt vanskelig å holde greie på hvem som er hvem ettersom alle syklene er like både i merke og lakkering, men med årets hjelmer bør det bli noe lettere: Hver fører får sin Schuberth hjelm dekorert med førerens eget design, og dermed blir det 25 forskjellige hjelmer.

Dersom du har trodd at Schuberth kun lager åpningshjelmer til aldrende førere, tar du feil. Det tyske firmaet har lenge vært involvert i racing og var blant annet hjelmleverandør til Michael Scumacher i Formel 1. De produserer også meget gode helhjelmer til gatebruk og, som sagt, til MC-racing.

Red Bull Rookies kjører to heat i alle europeiske Grand Prix denne sesongen og i tillegg et race i Misano i Italia. Dersom du ikke har for vane å slå på TVen før den store klassen – gjør deg selv tjenesten å se på Red Bull Rookies: Racingen der er tettere enn i noen av de andre klassene, og førerne har ennå ikke helt forstått hva redsel er.

Og nå kan du attpåtil se forskjell på dem – takket være hjelmene fra Schuberth.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg