Nyhet: Rukka AFT hansker


Under slagord “Godt grep – godt kjøp” lanserer Rukka en ny hanske i en forholdsvis rimelig prisklasse. Lav vekt, god bevegelse og skikkelig ventilasjon uten å inngå kompromiss med sikkerhet er kjennetegn for Rukka AFT. Det er, som beskrivelsen sier, en sommerhanske, og den er bygget opp av en kombinasjon av lær, tekstil og neopren.

Målet har vært å lage en hanske som sitter som den skal på hånden, har høy motstandsdyktighet mot skuring på asfalten dersom uhellet er ute, og i tillegg være ventilert slik at den ikke blir ubehagelig varm på sommerdager. Velcro på mansjetten sørger for justeringsmuligheter. Refleksstriper øker synbarheten i mørke. Polstrede puter beskytter knoker, håndledd og kanten av hånden.

Sort er eneste fargevalg, og hansken leveres i størrelser fra 6–14.

Norsk importør er Spare Parts Service AS

Veil. pris er 995,-

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg