Touring Treffet 2017


Speed Motorcenter inviterer igjen til Touring Treffet, som mange motorsyklister mener er årets høydepunkt. Alle er velkommen uansett motorsykkelmerke eller modell, og om man er sjåfør eller passasjer.

Etter fjorårets suksess på Beitostølen er samme destinasjon valgt også for årets treff. Tradisjonen tro er Touring Treffet første helgen i september, og datoene er 1.–3. september.

Årets treff blir stort sett bygd over samme lest som de siste årene. Det betyr ankomst og felles middag fredag. Videreført blir også tradisjonen med mulighet for å delta med egen motorsykkel på fellestur på lørdag. Det vil også i år bli mulighet for å delta på egen grustur for de som ønsker dette. Turene vil foregå i rolig tempo på fine veier for MC-kjøring, og det finnes det jo mange av i områdene rundt Beitostølen. Underveis stopper vi for å nyte lunsj og drikke.

Det vil også i år være mulighet for prøvekjøring av noen av årets nyheter fra BMW og Yamaha. Salg av diverse personlig bekledning og tilbehør fra treffbutikken på lørdag. I tillegg håper arrangøren på at det også blir mulighet for inspirasjon til egne reiser fra reisekåsør på lørdag ettermiddag.

I tillegg til overnevnte tilbud, er det også gode muligheter for egne turer og aktiviteter. Innendørs finnes basseng, SPA-avdeling og treningsrom, og området rundt hotellet er også vel verdt et besøk. Hotellet ligger i nydelige naturskjønne omgivelser og sentrum av Beitostølen.

Pris:

- Pr. pers fredag–søndag i dobbeltrom. Kr. 2390,-

- Pr. pers fredag–søndag i enkeltrom. Kr 3090,-

- Suitetillegg kr. 400,- pr. døgn.

Tillegg matpakke lørdag fra kr 85,- pr. pers (3 brødskiver + frukt). Selvsmurt matpakke kr 75,- pr. pers.

Prisen inkluderer:

- 2 overnattinger i enkelt/dobbeltrom

- Halvpensjon som inkluderer stor buffet fredag, frokost og 3-retters standard meny lørdag, samt utvidet frokost før avreise søndag. Samtlige måltider i hotellets spisesal.

- Fri adgang til hotellets store svømmehall

- Fri parkering, og masse frisk luft.

Påmelding gjøres individuelt til hotellet på info.beitostolen@radissonblu.com eller 61353000 og oppgi Speed Motorcenter ved bestilling.

#Speed #Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg