Rekordmange deltakere på Vårsleppet på Jæren


Det fine været gjorde nok sitt til at det var mange som satte av mandag 1. mai til motorsykkelkjøring og vårsleppet. Ca 800 sykler hadde samlet seg på Klepp da ferden startet nordover til Stavanger. Underveis vokste rekken seg lengre og lengre. På Ganddal tok det 10 min og 10 sek for at alle tohjulingene skulle passere. Innover langs motorveien var det store puljer som føyde seg inn i rekken, og på tellepunktet på Ålgård var det hele 2916 motorsykler registrert. Dette er etter det vi vet ny rekord.

På vei til Egersund var det en del avhoppere, likevel ble det nærmest kaotiske tilstander i Egersund da det enorme opptoget inntok byen. Samtidig skal arrangørene ha ros for å ha organisert store mengder personell som loset kortesjen trygt fra sted til sted. Dette har aldri virket bedre en i år.

Så gitt turen langs kysten tilbake til Klepp og utgangspunktet, til mat, kaffe og underholdning som bestod av Holy Riders sin Dyno-benk. De illsinte brølene fra racingmaskinen vekket til tider all oppmerksomhet. Virkelig underholdene.

Alt i alt er det bare å bøye seg i støvet for dette arrangementet som arrangørene, med Jonny Mala i spissen, lager til for oss motorsyklister på vestlandet. Uten dem hadde det ikke blitt noe av det som på mange måter er den største MC-happeningen i vår del av landet. Takk også til alle frivillige som er med å lager dette til en folkefest. Tusen takk for et enestående arrangement.

Trykk på bildene i galleriet under for å se bildene i stor størrelse.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.