Ducati ofres på juksets alter?


Reuters melder at Volkswagen-gruppen overveier å selge Ducati som eies av datterselskapet Audi. Audi kjøpte Ducati i 2012 for nære på 1 milliard dollar. Ønsket om å selge Ducati er, ifølge Reuters, «Å bidra til å finansiere en strategisk overhaling i kjølvannet av utslippsskandalen.» Dersom det fremdeles skulle være ukjent, så har Volkswagen inngått forlik om å betale en mengde milliarder i bøter og advokatutgifter som følge av jukset.

Reuters melder at et er en rekke mulige kjøpere, men VW er foreløpig på et tidlig, undersøkende stadium når det gjelder et eventuelt salg. Ducati har utviklet seg til å bli et lønnsomt, tilpasningsdyktig merke, og det skal bli interessant å se om noen av de andre etablerte MC-produsentene er interessert i å overta det legendariske italienske merket.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg