Vil instrumentpanelet gå ut på dato?


Vil MC-produsentene bry seg med å montere et instrumentpanel i fremtiden? Dersom alle som kjøper ny motorsykkel har en smarttelefon, burde det faktisk ikke være nødvendig.

I bilverdenen har smarte displayer vært integrert i dashbordet ganske lenge, men bileierne klager ofte over at forholdsvis enkle telefoner eller nettbrett har 1: Bedre skjerm, 2: Mer intuitiv navigasjon og 3: Kraftigere og raskere prosessorer. Mange bilister bruker faktisk allerede en smart telefon montert på dashbordet.

Aprilia har hatt et system operativt i flere år allerede. Det bruker Bluetooth kopling mot telefon, og gjør at den som kjører en Aprilia (f.eks. Capo Nord) får tilgang til et vell av info. Mange av dagens telefoner har innebygget IMU med akselerometer og gyro. Denne kombinert med telefonens GPS, kan levere det meste som trenges av opplysninger. Det eneste som trenges er å montere telefonen lett synlig og kople til. Bildene viser noe av mulighetene som finnes.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg