Caroline bytter team i USA


Pressemelding:

Nytt team, ny sykkel og en solid dose optimisme. Igjen smiler roadracinglivet til Caroline Olsen (27). MotoAmerica starter sesongen med et brak og vi kjører vår første løpshelg sammen med MotoGP denne helgen. Mer enn 130.000 tilskuere tok turen i fjor og det er duket for et spektakulært første race med masse action. Jeg kjører Supertock 600 for Team Meen Motorsports dette året. Teknisk sett starter ikke mitt mesterskap før runde 2 av MotoAmerica serien i Atlanta, men jeg og flere av mine konkurrenter har fått innvilget dispensasjon til å kjøre sammen med Supersport/Factory 600 denne helgen. Det er en flott mulighet til å få en solid gjennomføring med nytt team og ny sykkel før det virkelige alvoret starter for min del. MotoGP er motorsyklenes svar på Formel 1, så jeg er selvfølgelig veldig spent på å dele banen med verdens beste førere. Siden dette er en såpass spesiell helg er tidsskjema vårt litt annerledes. Det er ikke mye kjøretid, så det gjelder å være klar fra første minutt. Tidsskjema norsk tid: Torsdag: 21.00-21.45 = Trening Fredag: 23.05-23.45 = kvalifisering Lørdag: 23.15 = Løp! Live timing kan du finne her: http://www.motoamerica.com/live-timing Ellers kan du følge meg på facebook hvor jeg vil oppdatere flittig under helgen: www.facebook.com/racingcaroline Tusen takk til nye og gamle sponsorer som gir meg muligheten til å kjøre nok et år her i USA, jeg skal definitivt gripe denne muligheten med begge hender og gjøre det absolutt beste jeg kan. Mvh Caroline

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg