Pålitelig informasjon?


Triumph Motorcycles America melder om en salgsøkning på 15 % sammenlignet med første kvartal I fjor, noe som er meget respektabelt og gledelig for fabrikken. De har imidlertid ikke delt dette inn i modeller, så det er umulig å finne ut hvilken eller hvilke modeller som står for den største økningen. Sannsynligheten taler imidlertid for at den store utvidelsen av retroprogrammet har sørget for økningen.

Det hevdes imidlertid fra kilder i USA at det kan være grunn til å ikke akseptere tallene for det de er: Triumph har opparbeidet seg et rykte for å være i overkant optimistiske når det gjelder salgstall.

Når det gjelder den siste tilveksten – Bonneville Bobber – sier Triumph at det er den bestselgende nye modellen noensinne. Dette baserer de på antall kunder som har kjøpt modellen i løpet av de første 30 dagene etter at modellen ble tilgjengelig. Salget i løpet av en kort lanseringsperiode sier imidlertid lite om hvordan Bobber vil gjøre det i løpet av et helt år. Det eneste en kan lese ut av statistikken, er at Triumph har vært dyktige når det gjelder å levere et tilstrekkelig antall Bobbere i løpet av de første 30 dagene.

Alle fabrikker ønsker å få kundene til å tro at deres nye modeller er så fantastisk ettertraktet at de nesten er enerådende på markedet, og det er nettopp det reklamefolkene er ansatt for. Triumph er ikke alene om det. Men salgsstatistikk som bygger på en 30-dagers periode er tvilsom – uansett merke.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg