«Norsk Offroad School» med Touratech


Speed Motorcenter inviterer til «Norsk Offroad School» hos Touratech i Lidköping Juni2017.

Fra speedmc.no: "Å kjøre en lett "enduro sykkel" på grus er relativt greit, men å kjøre en opplastet "eventyrssykkel" i krevende terreng, er en helt annen sak. Touratech sin OFFROAD SCHOOL er spesielt tilpasset de store syklene. Instruktørene er i utgangspunktet IKKE konkurranseførere, men fører med lang erfaring og svært gode pedagogoske evner for å formidle kunnskap for å beherske tunge sykler på langturer og eventyr utenfor asflten.

For å gi et tilbud til alle dere som kjører sykkel med grusegenskaper, men som ikke helt har tatt steget ut i denne verden, så har Speed MC reservert 11 plasser på "Basic" kurs på et av vårens OFFROAD SCHOOL arrangementer i Lidköping.

Vi reiser ned fredag 2. juni, kurset går 3. og 4. juni. Pris m/leie av sykkel er kun kr. 7.495,-, inkludert "fika", lunsj og middag. Påmelding til Speed Motorcenter AS, v/Terje Bredal, terje@speedmc.no

Dere ordner selv overnating, Best Western Hotel Edward er anbefalt. Det er hyggelige priser for deltakere på Touratech sine kurs. Oppgi Touratech ved bestilling av rom for å få rabatterte priser. Det blir ordnet transport mellom Best Western Hotel Edward og middagen hos Touratech.

Vi anbefaler at man på kurset benytter en av Touratech sine skolesykler, BMW R 1200 GS/GSA, evt. F800GS. Touratech tilbyr også sykler med senket fjæring dersom høyden skulle være et problem."

Klikk her for å lese mer om kurset på Touratech sine sider.

#Nyhet #Speed

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.