MC gir minst pendlestress


Det engelske forsikringsselskapet Lexham har utført en undersøkelse som omfattet 20.000 pendlere, og hensikten var å finne ut hvilket fremkomstmiddel som skapte minst stress hos brukerne. Studien er utført i England, men har etter all sannsynlighet gyldighet her på berget også – i hvert fall den delen av året hvor den er relevant.

Rangert etter hvilke kjøretøy som var de mest stressende i pendlertrafikk, var svarene som følger: Bil 41 %, buss 37 %, tog 35 %, undergrunnsbane 26 %, tråsykkel 8 % og motorsykkel – som kom best ut – 6 %.

Undersøkelsen viste også at en gjennomsnittlig engelsk pendler kommer til å bruke 48.000 pund i løpet av arbeidslivet bare for å komme seg til og fra jobb. Med nåværende bompengepolitikk her hjemme, er det gode sjanser for at kostnadene for norske pendlere blir vesentlig høyere i løpet av samme periode…

En talsperson for Lexham sier "Undersøkelsen viser klart at motorsykkel er det kjøretøyet med lavest stressfaktor i en pendlersituasjon. Det kommer tydelig frem at det er 6 ganger mer stressende å kjøre bil enn å kjøre motorsykkel til jobb."

Men – dette har vi da visst lenge, kjære Lexham. Vi har bare ikke blitt trodd når vi har hevdet det.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg