Unødvendig…


Custom kan være så mye – noen ganger er det ganske så vellykket, andre ganger er det slik at en har lyst til å be byggeren finne seg noe annet å gjøre. Sveitsiske VTR Customs er et ganske kjent og har sin opprinnelse hos en sveitsisk BMW-forhandler. Maskinen på bildet skal være en hyllest til Eddie Lawson (en lynrask og stillferdig GP racer – samtidig med Kenny Roberts, Randy mamola og andre storheter). Hva mishandlingen av en ellers fin BMW har med Eddie Lawson å gjøre, er sannsynligvis like stort mysterium for VTR som for oss, men det er muligens et forsøk på å skape en viss legitimitet i det som må være tidenes styggeste custombygg – selvfølgelig basert på en subjektiv oppfattelse av skjønnhet.

Nå skal det i rettferdighetens navn sies at VTR også har prestert noen riktig så fine bygg. Men sorry, boys – dette er ikke et av dem...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg