Brembo på samtlige MotoGP-sykler!


MotoGP er i gang. Første løp går i Qatar, og det har vært rapportert og spekulert på hvem som blir den beste gladiatoren i år. Midt oppi alt styret rundt førerne, er det lett å glemme at utstyret de har til rådighet spiller en stor rolle i hvordan resultatet blir. Bremser, for eksempel: Det å kunne bremse sent og kraftig uten å miste kontrollen, er noe av det viktigste som er, og det er kanskje ikke tilfeldig at samtlige team i sirkuset har bremser fra italienske Brembo.

Firmaet leverer to forskjellige kalipere: Light Duty – designet og optimalisert for vanlige klosser – og Heavy Duty – laget spesielt for «High mass» klosser. I tillegg tilbyr Brembo spesialtilpassing for å møte de enkelte føreres behov. Bremseskivene er karbon og leveres i forskjellige diametere, hovedsylindrene tilpasses individuelt alt etter ha føreren ønsker av effekt og sensitivitet. Hver fører kan enkelt justere hendelposisjon – selv under løp.

At Brembo lager produkter av ypperste klasse, er udiskutabelt, men det må allikevel være en fjær i hatten når samtlige team i verdens råeste roadracing-klasse velger deres utstyr. Det skader heller ikke at italienerne bruker baneerfaringene til å levere stadig bedre bremseutstyr til oss vanlige dødelige ute på veien.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.