Brembo på samtlige MotoGP-sykler!


MotoGP er i gang. Første løp går i Qatar, og det har vært rapportert og spekulert på hvem som blir den beste gladiatoren i år. Midt oppi alt styret rundt førerne, er det lett å glemme at utstyret de har til rådighet spiller en stor rolle i hvordan resultatet blir. Bremser, for eksempel: Det å kunne bremse sent og kraftig uten å miste kontrollen, er noe av det viktigste som er, og det er kanskje ikke tilfeldig at samtlige team i sirkuset har bremser fra italienske Brembo.

Firmaet leverer to forskjellige kalipere: Light Duty – designet og optimalisert for vanlige klosser – og Heavy Duty – laget spesielt for «High mass» klosser. I tillegg tilbyr Brembo spesialtilpassing for å møte de enkelte føreres behov. Bremseskivene er karbon og leveres i forskjellige diametere, hovedsylindrene tilpasses individuelt alt etter ha føreren ønsker av effekt og sensitivitet. Hver fører kan enkelt justere hendelposisjon – selv under løp.

At Brembo lager produkter av ypperste klasse, er udiskutabelt, men det må allikevel være en fjær i hatten når samtlige team i verdens råeste roadracing-klasse velger deres utstyr. Det skader heller ikke at italienerne bruker baneerfaringene til å levere stadig bedre bremseutstyr til oss vanlige dødelige ute på veien.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg