Bygget i bakgården: BMW R65


Hvis du skulle komme over en gammel BMW til en rimelig penge, har du gode muligheter til: 1) Å bygge en helt fint spesial, og 2: Anvende dine kunnskaper som mekaniker.

Gammelbokserne er enkle, slitesterke og det finnes rikelig med deler på eBay og andre steder. Sykkelen vi viser bilder av her begynte livet som en R65 og hadde bare gått 38.500 km.

Med den første GS som forbilde, begynte prosjektet med å skru sykkelen helt fra hverandre, sortere dem og sende ramme og andre deler av gårde til pulverlakkering. Eksosanlegget er en aftermarked-sak i rustfritt, men en adapter for sidestøtten måtte lages, slik at ikke eksosanlegget kom i veien for den. Motoren ble konstatert å være i god stand, det samme gjaldt girkasse og kardang. Forgasserne ble sendt til ultralydrensing og tanken ble lakket i hvit og en gråfarge fra Fiat 500. Stripene er en blåfarge som matcher det blå i BMW-logoen. Ekstralyktene ble kjøpt på eBay, og bryteren til å betjene dem, ble bygget inn i eksisterende bryterhus. Ledningsnettet ble overhalt, og korroderte koplinger ble byttet ut. Salen er en omarbeidet BMW original og kledd i ekte, brunt lær.

Jobben som er gjort er ikke omfattende, heller ikke nevneverdig vanskelig. Men resultatet er en sykkel som ser tøff ut og som kommer til å kunne tilbakelegge mange, mange kilometer. Alt sammen for en høyst overkommelig pris. Finn.no neste?

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg