Indian mot spennende fremtid?


Etter at Polaris har fjernet Victory fra kartet, har de mye friere hender når det gjelder Indian – deres eneste gjenværende MC-merke. Victory var tidligere merket for sykler med høy ytelse, mens Indian var ment å jakte på mer tradisjonelle jaktmarker. Men nå har Polarisledelsen frie hender og ingen sidehensyn å ta. Dette kommer tydelig frem i et intervju indianerhøvdingen Steve Menneto gjorde med Cycle News forleden.

Intervjuet er langt, men det mest spennende var: «Vel, slik det ser ut nå, har vi frie tøyler til å la Indian delta i dragracing, kjøre Pikes Peak, stille på Isle of Man og fortsette å utvide våre racing-aktiviteter med det som nå er vårt eneste merke. Vi bør ikke glemme hvor viktig racing har vært når det gjelder Indians publikumsappell. Nå som vår flat track-satsing er i gang, er kvaliteten på både sykkel og teamet tydelig å se. Og etter hvert som tiden går, vil dere se at vi kommer til å utvide racingsiden av merket vårt med noen meget konkurransedyktige sykler. Vi kommer og til å sørge for at både utstyr og personell holder topp nivå.»

Interessant å merke seg: Indian stakk av med seieren i det første flat track-løpet de deltok i! Dessuten: Polaris er rimelig stinn av midler til å bakke opp en satsing med. Hva som ligger i det Menneto sa, vil tiden vise, men det høres unektelig spennende ut. Og forresten – visste du at Indian faktisk vant på IoM en gang i tidenes morgen?

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg