Africa Twin når nye høyder

15.03.2017

 

Pressemelding fra Honda Motor Europe (oversatt):

 

"Et år etter dens etterlengtede og svært suksessfulle tilbakekomst i Hondas modellrekke, har Africa Twin nådd nye høyder ved å slå verdensrekorden for flest meter over havet nådd av en twin-sylindret motorsykkel.

 

Rekorden ble satt på verdens høyeste aktive vulkan, Nevado Ojos del Salado som ligger mellom Argentina og Chile. Her kjørte et team på fem førere Africa Twin opp til rekordhøye 5.965 moh. Fabio Mossini, enduromester fra Hondas Sør-Amerika race team, var mannen som ble utvalgt til å sette denne nye verdensrekorden, før vidre kjøring oppover ble hindret av et to meter høyt snølag.

 

Etter fem dager med akklimatisering, og på standard Africa Twin'er spesielt utstyrt med Termignoni eksospotter, reviderte tannhjul, nye Metzeler MC360TM dekk og annet utstyr fra Hondas tilleggsutstyrs-katalog, fullførte teamet av førere deres klatring i løpet av 24 timer. De kjørte i temperaturer ned til fem grader minus gjennom ei rute med ødelagt asfalt, grus, søle, sand og til slutt strektninger med islommer kjent som ‘penitentes’. Dette understreker nok en gang Africa Twin sin posisjon som den best-ytende off-road motorsykkelen i sin klasse."

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.