Klassisk japansk custom


Japanerne har en del custombyggere som er regelrett fanatiske, enten det nå gjelder motorsykkel eller bil. En av dem er et firma som kaller seg Sanctuary (oversatt: Hellig sted), og de spesialiserer seg på å gjøre komplette ombygginger av klassiske japanske superbikes. Jobben omfatter full overhaling og/eller ombygging av motoren, kosmetiske oppgraderinger og montering av moderne trimmingsdeler. En Kawasaki Z1, den vi viser på bildet, er ett av mange eksempler, og den har flere hop-up deler enn vi har plass til å nevne!

Mange av Sanctuarys bygg begynner med en ny ramme eller en forsterket originalramme og så bygges sykkelen derfra. Hjul, bremser, gafler, forgassere – alt blir gjennomgått, overhalt eller byttet ut. Syklene får gjerne litt ekstra snadder. Kawasakien på bildet er et godt eksempel. Merk eksosanlegg, oljekjøler, bremser, dempere, hjul osv. Det vil alltid være noen som hevder at det er helligbrøde å gjøre slikt med et klassisk ikon. Men på den annen side er det også dem som hevder at det å ha høye nok tanker om en slik sykkel til å bruke en mengde penger på å gjøre den enda bedre, er det ultimate komplementet.

Vi har forståelse for begge synspunkt, men må innrømme at akkurat denne Kawaen ble rimelig rå!

Hvis du har lyst til å se mer av hva Sanctuary driver med kan du følge denne linken:

http://www.ac-sanctuary.co.jp/english/

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.