Yamaha MT-10 Tourer Edition


Utdrag fra pressemelding:

"Yamahas oppsiktsvekkende MT-10 får en ny versjon for 2017. Med sin Tourer Edition har Yamaha laget en sykkel som gjør lange turer mer overkommelige, rent komfortmessig. Sykkelen er utstyrt med høyere vindskjerm og håndbeskyttere – begge deler noe som langtursentusiaster (og andre som ikke liker å få været midt i fleisen) vet å sette pris på. I tillegg blir Tourer Edition utstyrt med et komfortsete som er vennligere mot de bakre regionene. Myke ABS sidevesker er også inkludert og er med på å gjøre sykkelen ennå mer turvennlig og, i følge Yamaha, eksklusiv. Inkludert er også feste for GPS – det er beregnet å kunne brukes på forskjellige typer apparat, inkludert TomTom som er tilgjengelig som tilleggsutstyr i Tourer Edition pakken."

Yamaha sier også at denne modellen er en tur gjennom mørket – ustoppelig influert av Japans mørke side, men vi foretrekker å se annerledes på det: Når en såpass levende og artig sykkel som MT-10 blir utstyrt slik at den blir mer brukervennlig, kan en ikke annet enn å se lyst på det…

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg