Aprilias nye fargeskjema for 2017 Moto GP


Syklene som Aleix Espargaro og Sam Lowes skal kjøre for Aprilia i årets sesong, blir atskillig mer fargerike enn de tildels anonyme maskinene den italienske fabrikken brukte i fjor. De italienske nasjonalfargene er fremhevet og det hele gir et atskillig freskere inntrykk enn den til dels triste fjorårsfargen.

Italienerne går ikke frem med kjempesteg i utviklingen av sykkelen. De foretrekker å liste seg stille frem mens Suzuki og KTM stjeler overskriftene. Men eldstebror Espargaro har vist et imponerende tempo i testingen. Den største oppgaven for Aprilia blir å skaffe til veie mer effekt. Maskinen skal visstnok ha ganske tilfredsstillende kjøreegenskaper, men det er ikke ukjent at økt effekt også fører til at sykkelen blir vanskeligere å kjøre.

Fraværende på bildene fra lanseringen er den nye aerodynamiske kåpen som ble testet på Philip Island. Dette kan enten skyldes at fabrikken ikke ønsker å vise detaljer av hvordan de takler forbudet mot utvendige vinger, eller det kan rett og slett være at de ikke har bestemt seg for endelig versjon ennå. Uansett ser 2017-sesongen ut til å bli spennende. Forbudet mot vinger har ført til problemer for enkelte av teamene! Bare spør Jorge Lorenzo!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg