Team MC Bergen ny Triumph-forhandler


I helgen var det åpning av Bergen sin nye Triumph-forhandler. Det er Team MC Bergen som nå har fått norges første Triumph World Store i sin butikk i Litleåsveien 41 på Åsane. Butikken ligger i samme gate som Ride Bergen. Dermed befester Åsane sin posisjon som MC-senteret i Hordaland. Her finner du nå både Triumph Bergen, Ride Bergen, Yamaha Bergen og Harley-Davidson Bergen.

På fredag kveld var MC-avisa innom på VIP-åpning med inviterte gjester. Både Liv-Heidi Osland og Hasse Näslund fra Triumph Scandinavia sa noen velvalgte ord. Til stede var også entusiastiske Triumph-eiere fra Hordaland som gledet seg over at Bergen endelig var på Triumph-kartet igjen! Sjekk ut bloggsiden www.triumphivest.no (åpner i ny fane).

Den nye designstoren til Triumph, som har fått navnet Triumph World Store, er smakfull, og her finner en det meste et Triumph-hjerte begjærer. Stjernene i showet var den nye Triumph Bobber som vil bli en storselger for Triumph de neste årene.

MC-avisa gratulerer eierne Rune Røst og Liv-Heidi Osland med Triumph Bergen. Team MC Bergen har butikk og kjøreskole både i Bergen sentrum og på Åsane. Med fem kjørelærere på MC er de en av Bergen største på MC-opplæring. Sjekk ut www.team-bergen.no (åpner i ny fane).

Trykk på bildene i galleriet for å se bildetekster.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg