BMW K75 Alpha


Custombygging er i vinden for tiden, og noen tar bygget ut til de ytterste grenser. Så langt at det mister en hver form for praktisk anvendelighet og rett og slett blir et objekt som viser hva byggeren kan få til. I dette tilfellet har Mark "Makr" Atkinson brukt tegninger som designeren Mehmut Doruk Erdem viste frem for en tid tilbake og omsatt dem i praksis.

Utgangspunktet er en gammel Bonneville Salt Flat racer, som var basert på en enda eldre BMW K75 750 ccm trippel. Sykkelen er blitt utstyrt med turbo, ny girsjaltemekanisme, nye bremser og styrekomponenter og en helt ny ramme.

Det står ikke til å nekte at designet er kreativt, men i praksis? Det må jo bli rett frem, for ikke kan den legges over i sving og ikke er det styreutslag, heller. Dessuten ville kjørestillingen ganske fort føre til at selv den dypeste mannsstemme ville klatre mot tenor og videre i løpet av kort tid.

Men vi tenkte som sagt det kunne være artig å vise hvordan enkelte tenker – for ikke å snakke om hvor mye arbeid de legger i å visualisere tankene…

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg