Hero XF3R konsept


Indiske produsenter har tidligere vist frem sykler som – for å si det mildt – ikke helt har samsvart med europeisk smak. Men Hero – tidligere Hero Honda, men nå selvstendig – har virkelig tatt steget opp i moderne og tidsriktig design med sin nye konseptmaskin XF3R. I følge informerte kilder er konseptsykkelen mer eller mindre klar til produksjon, og den vil være Heros flaggskip. Uvanlig nok for en indisk produsent har sykkelen bra med elektronikk: To Ride modes er standard, tokanals ABS er på plass, instrumentpanelet er heldigitalt og hovedlyset er energisparende LED. Foran sitter en 300 mm skive, og bakbremsen er 220 mm. Motoren er en 300 ccm firetakter, og det antas at den er beregnet på å konkurrere med BMWs G310R og den indiske varianten TVS Akula 310.

Det er ennå ikke klart når sykkelen slippes, men det er rimelig å anta at den skal markedsføres internasjonalt, tatt i betraktning hvor mye arbeid Hero legger i denne modellen. Hero har ikke gjort noen hemmelighet av at de har globale målsetninger. De har nettopp åpnet avdeling i Argentina, et av de viktige globale markedene å være tilstede i.

Indisk MC-produksjon er der hvor Japan var helt i begynnelsen av 60-tallet, og det ville være total bom å avfeie dem med at de bare lager gammeldagse, upålitelige maskiner.

Tinger skjer i verdens nest folkerikeste land!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg