30 urestaurerte Ariel Arrow


H&H Auctions skal selge en samling Ariel som en eneste mann har samlet i løpet av noen tiår. Samlingen består av 30 Ariel Arrow – den innovative, men ikke altfor ettertraktede 250 totakteren som var den siste motorsykkelen Ariel produserte.

Salget skal foregå over en serie auksjoner ut over året, og den første finner sted 22. februar (søk på nett hvis du er interessert!).

Syklene ble samlet over en 30 års periode av verktøymaker Clive Pearson fra Leicester og er et resultat av en interesse som ble vekket da han var en ung mann og falt den futuristiske linjeføringen til Ariel Arrow. Foreldrene hans var imidlertid ikke like begeistret, og nektet sønnen å ha noe som helst med motorsykler å gjøre. Derfor gjorde han det eneste fornuftige og kjøpte en allikevel. For 10 £.

Men egentlig ønsket Pearson seg en Super Sports Golden Arrow som kostet 79 £. Nå, i en alder av 68, har han en eller to, men han synes det kan være på tide at andre overtar samlingen – en samling som minst ser ut til å trenge å settes i driftsklar stand, men kanskje aller helst få en full restaurering.

Hva en auksjon av så mange sykler vil gjøre med prisene på to modeller som ikke er verdens mest etterspurte, gjenstår å se.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.