30 urestaurerte Ariel Arrow


H&H Auctions skal selge en samling Ariel som en eneste mann har samlet i løpet av noen tiår. Samlingen består av 30 Ariel Arrow – den innovative, men ikke altfor ettertraktede 250 totakteren som var den siste motorsykkelen Ariel produserte.

Salget skal foregå over en serie auksjoner ut over året, og den første finner sted 22. februar (søk på nett hvis du er interessert!).

Syklene ble samlet over en 30 års periode av verktøymaker Clive Pearson fra Leicester og er et resultat av en interesse som ble vekket da han var en ung mann og falt den futuristiske linjeføringen til Ariel Arrow. Foreldrene hans var imidlertid ikke like begeistret, og nektet sønnen å ha noe som helst med motorsykler å gjøre. Derfor gjorde han det eneste fornuftige og kjøpte en allikevel. For 10 £.

Men egentlig ønsket Pearson seg en Super Sports Golden Arrow som kostet 79 £. Nå, i en alder av 68, har han en eller to, men han synes det kan være på tide at andre overtar samlingen – en samling som minst ser ut til å trenge å settes i driftsklar stand, men kanskje aller helst få en full restaurering.

Hva en auksjon av så mange sykler vil gjøre med prisene på to modeller som ikke er verdens mest etterspurte, gjenstår å se.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg