Ny Road King fra Harley


Etter sigende har Harley-Davidson satt seg fore å presentere 50 nyheter over de neste fem årene. Slik sett er de godt i gang, da de viste frem den nye Road King Special på MC-messen i Chicago 8. februar. Dette er en helt ny utgave av den ellers så kjente Road King, som alltid har vært forbunnet med krom og blanke deler. Som bildet viser er denne nye Special-utgaven utstyrt med mye sort: Motor, eksos, felger, styre og gaffelen med deksler. Sideveskene er trukket ned over eksospottene slik det gjøres på CVO-modellene. Styret kan vel best defineres som en mini apehanger, noe som vil gi en barsk kjørestilling. Den nedstrippede stilen har blitt et varemerke for Harley den senere tiden og har ført med seg stor suksess. Sånn sett er det store muligheter for at vi her har en ny storselger. Motoren er den nye Millwaukie Eight som står i alle de nye touringmodellene. Den er på 107 kubikktommer (1745 cc).

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg