MC- og fritidsmesse i Rindal lørdag 1. april


Pressemelding fra Rindal MC-klubb:

"MC- og fritidsmesse i Rindal lørdag 1. april 2017 kl. 11.00 – 17.00.

RINDAL MC-KLUBB, en liten, men aktiv MC-klubb på Nordmøre med i underkant av 50 medlemmer, arrangerer MC- og fritidsmesse for 7. gang i Rindalshuset, adr. Skolegata 2.

Rindal ligger på Nordmøre mot Sør-Trønderlag, midt i mellom Kristiansund og Trondheim. Klubben har i underkant av 50 medlemmer i alle aldre selv om vi kunne ønske at gjennomsnittsalderen var noe lavere. Det er nå 7. gang klubben arrangerer messe. Alle messene har hatt mange besøkende, og vi har fått bare gode ord fra utstillere og besøkende, så det er verdt å ta en tur. Alle de gode tilbakemeldingene vi har fått fra utstillere og publikum gjør at vi nå for 7. gang arrangerer messe siden første gang i 1999.

Messen vil inneholde nye sykler, lette og tunge, fra de fleste kjente merkene. Mange flotte klassikere og veteransykler. Utstyr, klær og annet fritidsutstyr for en MC-tur eller andre fritidssysler vil også være på plass, sikkert noen gode tilbud også.

Hovedtema for messa vil være trafikksikkerhet og tilstede er ambulanse og politi som vil demonstrere gjennom en tenkt ulykke hva som skal prioriteres ved en trafikkulykke der MC-fører og evt. passasjer er involvert. Hva gjør vi når det ligger en bevistløs mc-fører i asfalten etter en ulykke.?

Dette blir en innholdsrik messe med mye å se på, mange likesinnede å møte og det blir salg av varm mat, kaffe og kaker – en dag med tilbud til hele familien – så møt opp til en hyggelig og opplevelsesrik dag i Rindalshuset i Rindal.

Besøk oss på vår facebookside: Rindal Mc-klubb for ytterligere informasjon og messeplakat. PÅ vår facebookside er også mye bilder og gode historier fra klubbmedlemmers turer både innenlands og utenlands.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.