Route66usa.info har kjøpt opp alle MCTours sine Route 66-turer


Pressemelding, Route66usa.info:

"MCTours AS avslutter denne uka alle former for guidede turer på Route 66 i USA. Route66usa.info – verdens største Route 66 firma – overtar alle turer MCTours AS har kjørt på Route 66 USA. – Dette styrker vår posisjon som den desidert største og mest populære Route 66 arrangør i Norge og Norden, og gjør oss enda større og bedre, sier Arve Stallvik, grunnlegger av Route66usa.info MCTours AS bestemte seg denne uka for å avslutte alle guidede turer på Route 66 USA, og Route66usa.info overtar fra og med denne uka alle turer. – Vi ser at Route66usa.info blir stadig større og stadig mer populære som arrangør av Route 66 USA – turer, for nordmenn og skandinaver. De er i dag Nordens og verdens aller største Route 66-arrangør, og vi har ikke mulighet til å konkurrere i dette markedet. Vi satser heller på turer i Norge og Norden, sier Erling Sætherlien i MCTours AS. Route66usa.info, som hele tiden har satset på to norske guider og et omfattende opplevelsesprogram på sine 20-dagers turer, kjøpte opp Norges nest største Route 66 arrangør, MCreiser.no for noen år siden, og har fortsatt å vokse etter den tid. MCTours var en av to små Route 66-arrangører i Norge. – Vi arrangerer nå turer for kunder fra mange land i Europa, USA og ASIA, men det er fortsatt rene norske turer med to norske guider som vi er mest kjent for, sier Stallvik, som i dag bor store deler av året i Chicago i USA, der han omtales som ”Mr. Route 66” , grunnet Route66usa.info sin store internasjonale satsing. Harley-Davidson i USA er firmaets tetteste samarbeidspartner, og Route66usa.info får helt nye sykler til alle sine turer. Firmaet har de siste 14 år kjørt over 300 turer bare på Route 66 USA, en strekning som tilsvarer jorda rundt omtrent 100 ganger – hvert år – på to hjul, om man legger sammen de meter hans kunder ruller. – Det er en glede å kunne hjelpe grunnlegger Erling Sætherlien i MCTours med å ta over alle hans Route 66 USA turer og kunder, og samtidig hjelpe ham med de turer han lager i Norge og Norden. Dette er en vinn-vinn-situasjon for begge firma. Vi har i dag et svært godt samarbeid med veldig mange store firma, og ønsker hele tiden samarbeidsavtaler som er gjensidig nyttige for alle parter, sier Stallvik, grunnlegger av verdens største Route 66 firma, i USA og langs US Historic Route 66, kjent som ”Mr. Route 66”."

#Nyhet

Norvegia-ShuberthC5-footer-V2.png
Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
pre-C5 (200 x 200 px).gif
HDOSLO_MC-Avisa_200x300_org.jpg
Spedd Triple RR 198x300 October.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Rovik-MC---Web-banner-198x198pix-jul21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg
Norvegia-ShuberthC5-dx-V2.png
Norvegia-ShuberthC5-sx-V2.png
Norvegia-ShuberthC5-sx-V2.png
Norvegia-ShuberthC5-dx-V2.png
Norvegia-ShuberthC5-dx-V2.png
Norvegia-ShuberthC5-sx-V2.png