EBR (Buell) ferdig – igjen


Det bør vel ikke komme som noen overraskelse at EBR (Erik Buell Racing) stenger dørene nok en gang. Det er mer overraskende at han fant noen som var villige til å investere ved siste gjenoppliving. Men nå er det som sagt slutt, og Erik Buell er på jakt etter nye investorer som kan hjelpe ham med å fullføre livsverket.

Liquid Asset Partners (LAP) sier årsaken til elendigheten er at selskapet har hatt vansker med å sikre seg nye forhandlere (forståelig nok). Som en følge av det har produksjonsvolumet vært et stykke unna det som har vært ønskelig. LAP fortsetter: "Kombinasjonen av svakt salg og det faktum at andre produsenter avslutter eller reduserer produksjonen har vært med på å forsterke EBRs problemer."

La nå det være som det vil – faktum er at Erik Buells motorsykkeldrøm nok en gang ser en dyster fremtid i møte. For dem som har fulgt med på hva som har skjedd, kommer ikke avslutningen som noen overraskelse. Det har bestandig vært antatt at LAP ville kvitte seg eller stenge EBR når de hadde solgt restlageret av sykler. Tidspunktet for det er åpenbart nå.

Avviklingen begynner allerede til uken, men EBR sier at de fortsatt vil bakke opp garantikrav samt levere deler og teknisk bistand til forhandlere. Dette er en interessant påstand, for i det øyeblikk LAP stenger opphører også garantiansvaret. Og - Erik Buell selv er neppe i stand til å fikse det med egne midler. Spørsmålet nå er vel heller om det endelig er slutt for Erik Buells MC-satsing eller om det fremdeles finnes noen som er villige til å fortsette stafetten.

Vi bare sier: Hvis du har noen millioner dollar du har lyst til å tape – ta kontakt med Erik Buell, så ordner det seg.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg