Energica Midnight Racer


Hvis du lurer på om noen holder deg for narr, har du grunn til det når du ser det siste fra italienske Energica. Men det er dessverre rene, ramme sannheten: Midnight Racer er en customisert utgave av Eva (Nei, ikke henne...) og er et samarbeid mellom Energica og Apache Custom Motorcycles.

Apache ønsker å bli trodd når de sier at stylingen er hentet fra 70-tallets Grand prix racere og at kåpen, som er håndlaget, tok 280 timer å gjøre ferdig. Sykkelen ble lakkert i British racing Green for å få den til å se fornem og elegant ut, mens de heller sære lyktene stammer fra en gammel rallybil. Motoren er den samme som sitter i Eva og har en effekt på 100 kW.

Apache sier at stylingen skal ha samme effekt på øynene som et motorbrøl har på ørene. Så ettersom vi holder for ørene ved intenst påtrengende motorbrøl, er det vel naturlig å holde seg for øynene da...

Men Apache nøyer seg ikke med det. De hevder at sykkelen er den perfekte blanding av fortid, nåtid og framtid. Den er et race i natten, et fyrtårn som lyser vei og den er stillhet.

Vi kan si det mye enklere: Fyttikatta!!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg