Heeler sidevogn for BMW


Vi fikk inn denne saken fra Maartens Import: "Heeler er en sidevognsløsning fra nederlandske Tripteq. Tanken bak det er å beholde sykkelen som standard, men å kunne montere en sidevogn når man har behov/ønske om det. I første rekke leverer de sett til diverse BMW og de har vært konsekvente ved at de leverer TÜV godkjenning med all nødvendig dokumentasjon. For BMW-settene har de også fått TÜV for de originalhjulene på syklene. Settet er konstruert slik at det monteres et festesett fast på sykkelen – dette er lite synlig når vognen ikke sitter på. Et basis understell monteres på festesettet. En jobb som ikke tar mer enn ca 10 - 20 minutter, avhengig av modell. Vognen er forholdsvis liten, men det er grei plass til en voksen. Bak er det et lite bagasjerom som kan åpnes ved å skyve frem setet. Utvendig lokk kan leveres mot pristillegg, det samme gjelder bagasjebrett og høyere frontrute. Karosseriet leveres ulakkert slik at kjøperen kan lakkere det i sykkelens farge. Støtdemper er valgfritt fra Hagon eller Wilbers. Sidevognen kan leveres med eller uten brems. Sammenfatning: En enkel vogn uten luksus, men allikevel en fullverdig sidevogn. Ønsker man en mer permanent løsning leveres det en forgaffel adapter som gjør sykkelen mer lettkjørt og et 15” bakhjul. I Norge vil prisene ligge mellom kr.55.000 til 60.000. Tar man i betraktning at et byggesett fra EML eller EZS med vogn ligger fra 120.000 og oppover, er det absolutt et alternativ dersom man ønsker seg et tredje hjul. TÜV godkjente sykler er: BMW R 850 og 1150 GS, R 1150 GSA, R 850 R, R 1150 R/Fun/Rockster. Det leveres også sett til Guzzi og Yamaha, men disse inn til videre ikke TÜV godkjent. For 4 år siden prøvekjørte Maarten Mager en R 1100 med Heeler vogn og framgaffel modifikasjon. Kombinasjonen var overraskende god: I følge mager var den meget sporstabil og særs lettkjørt. Maartens Import vil ha stand på messen på Lillestrøm og mer info kan fåes der eller de kan kontaktes direkte."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg