Rukka Realer – finnene slår til igjen!


Rukkas nye toppmodell heter Realer og er er, ikke uventet, lekker å se på og på topp i spesifikasjonene. Dressen er laget av 3-lags Gore-Tex Pro Stretch laminat og det sørger for at plaggene sitter som de skal. Realer har Rukka D3O brystbeskytter som standard og glidelåsen foran er en vanntett YKK Aquaseal.

Det som virkelig gjør at Realer skiller seg ut er innerforet: Rukka har laget et vidundelig varmt for med høykvalitet dun og det sikrer at innerrforet ikke blir tykt og klumpete. Innerforet og stretchmaterialet i dressen sørger for at Realer sitter som den skal- selv når ikke innerforet er montert. For å sikre at det ikke blir klamt på varme dager er det montert ventilasjonsåpninger med glidelås.

I tillegg til brystbeskyttelsen har Realer beskyttere på knær, albuer, hofter og i tillegg er Rukkas All Backryggbeskytter standard. Alle beskyttere er selvfølget laget i Rukkas CE-godkjente 3DO materiale. Buksebaken har også Antiglide Keprotec.

Prisen? Ikke oppgitt ennå, men det blir garantert ikke den billigste dressen på markedet.

Men til gjengjeld er Rukka kjent for lang levetid, så det kompenserer for prisen.

Utdrag fra pressemelding

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.