Til lands og i luften med?


Kawasaki har vist frem noe som ved første øyekast kan virke vilt, men som ved nærmere ettertanke er ganske gjennomførbart. På Kawasaki World Fair dukket det opp et konsept kalt Flying Motorcycle – en H2R med riktig så elegante vinger og haleflater. Nå er det vel ingen som på ramme alvor tror at Kawasaki selv tror på at de kan få en H2R til å fly bare ved å sette vinger på den, men konsept nr. 2 setter det hele i et mer forståelig lys:

Der vises nemlig, rett nok bare på tegning, en H2R motor montert i nesen på det som ser ut til å være en nydelig liten enseters akromaskin. Og det er ikke så dumt som det kan virke - motoren har rikelig krefter og med rette girkassen for å få ned propellturtallet kan det bli riktig så kjekt. Kawa er ikke først med tanken, heller: BMW boksere har vært brukt i ultralette fly ganske lenge, nå.

For egen del skulle vi likt å hørt en akromaskin med en firer på 10.000 omdreininger dra forbi i lowpass – lyden ville være fornem!

Men, sykkelen med vinger da? Nei, den er nok bare ment å illustrere at det er en sammenheng mellom H2R og et fly – pluss at H2R går rimelig kjapt, da!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg