Rukka Energater GTX får prestisjefylt designpris


Rukkas Energater GTX er en premium adventure tekstildress som tilbyr ekstremt god værbeskyttelse, høy sikkerhet og er meget komfortabel i bruk. Dressen har også et nyskapende design, noe som har ført til at den er blitt tildelt den ettertraktede GOOD DESIGN prisen av det verdensberømte museet Chicago Athenaeum.

Dette museet er anerkjent for sin kunnskap om arkitektur og design og deler blant annet ut GOOD DESIGN prisen i forskjellige kategorier. Prisen er ikke bare blant de mest ettertraktede å sikre seg – den er også en av de eldste i bransjen.

Flere tusen produkter fra til sammen 55 land deltok i konkurransen om de forskjellige prisene i 2016, og Rukka Energater GTX var det eneste MC-relaterte produktet som ble belønnet med pris. I tillegg til anerkjennelsen betyr det også at Rukka Energater GTX blir en del av museets permanente utstilling. Rukka fortjener gratulasjoner – denne anerkjennelsen henger høyt!

Rukka importeres til Norge av Spare Parts Service AS.

Basert på pressemelding.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg